Monday, December 27, 2010

Gaun Budak

Pic di atas ihsan dr papa budak2 ni..syg pulak yg gaun tu xda ambil gambar bersama2..klo ada pasti lebih comeii...kan!! hehehe
baju kurung moden + gaun dari kain cotton berpokadot...comel!!!
Gaun baby di atas saja je nak buat atas lebihan kain customer, dia kata ada baby perempuan, so I jaitkan gaun tuk baby dia...seronok maknya tengok...
Kalau nak tempah RM 15+
Gaun baby khas untuk anak sahabat saya, jika nak menempah RM 12.00 +. Gaun ini style kimuno hanya diikat belakang sahaja, sesuai untuk baby...
Bergetah di badan + bertali..
Gaun tanpa lengan + beropol di bahagin bawah diborder dgn piping
Pandangan belakang
Pandangan Depan
Gaun potongan leher bulat, bertali pinggang + lengan kembang berpiping leher, lengan + bawah skirt...Zip belakang

Gaun budak RM15 +
(lining double charge)

No comments:

Post a Comment

Post a Comment